Valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie mai mare de 250 EUR fara TVA

Personalizare

Cum personalizăm produsele? In functie de produsele alese, iti punem la dispoziie urmatoarele metode de personalizare:

1.    Serigrafie
Serigrafia reprezintă un procedeu de imprimare neconvențional pe orice suprafață plană.
Aceasta este folosită pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, pălării etc. Textilele, lemnul, metalul, plasticul, pielea, hârtia și sticla sunt numai câteva dintre suporturile posibile pentru imprimat.

Avantajele imprimării serigrafice sunt următoarele: imprimare în serii mici și mijlocii, rezistență ridicată a vopselelor la frecare, zgâriere și mai ales la raze UV.

Cum în esența ei, serigrafia înseamnă transferul unor cerneluri printr-o sită (ecran) de poliester pe un anumit suport, rezultă că piesa de bază în tot acest proces este sita; tot ceea ce numim generic "echipament serigrafic" reprezintă un ansamblu de componente care concură la pregătirea adecvată a sitei și apoi la facilitarea procesului de transfer.


 

2.    Transfer termic
Transferul termic este una dintre cele mai folosite metode de personalizare a textilelor.
Avantajele acestei metode este că poate fi folosită pentru modele unicolor sau cu 2, 3 culori, pentru o cantitate de sub 100 bucăți.
Imaginile folosite fie sunt printate serigrafic și pre-decupate pentru a fi lipite ulterior fie sunt imprimate inkjet.
Operațiunea prin care se face transferul termi este foarte simplă. Căldura și presiunea greutății aplicate hârtiei speciale de transfer cauzează trecerea cernelii către produs sau lipirea adezivului hârtiei pe produs.

 


3.    Sublimare
Sublimarea este procesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa.
Aceasta permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cana, puzzle, etc). Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb.
Sublimarea se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramica, lemn, metal care au fost tratate in prealabil pentru sublimare. Sublimarea nu se poate face direct pe materiale din bumbac sau pe tricouri inchise la culoare.
Avantajele acestei metode sunt:
-    rezistenta in timp nelimitata
-    rezistenta la spalari nelimitate, la temperaturi mari ale apei de spalare.
-    rezistenta la inalbitori chimici.
-     culori stralucitoare, rezolutii mult mai bune ale imaginilor in policromie
-    se poate aplica pe mai multe suporturi cum ar fi textile, ceramica, metal.

 

4.    Print digital
Printul digital sau imprimarea digitală este cunoscută drept tehnica de printare care imprimă direct pe textile și îmbrăcăminte folosind o imprimantă inkjet specializată, dispersând un jet de cerneală la fel ca o imprimantă normală cu inkjet. Pentru acest procedeu noi folosim aparatul Mimaki UJF- 3042HG.

Printre avantajele acestei tehnici de imprimare se află și posibilitatea de a avea printuri detaliate cu milioane de culori ce pot fi aplicate pe diferite materiale. 
Pentru imprimare se folosesc cerneluri pe bază de apă, acționând exact ca un lichid pe orice material textil. Rezultatele cele mai bune se obțin pe materialele 100% din bumbac. 
După ce aveți produsul ales, putem începe personalizarea care indifernt de logo, desen, text sau culoare, va reuși orice.


 


5.    Broderie
Broderia reprezintă cel mai durabil procedeu de personalizare a materialelor promoționale textile. Aceasta poate fi realizată pe orice suport (șapcă, tricou, fular, elarfă, geacă, etc).
Recomandăm această metodă de personalizare pentru durabilitate dar și pentru efectul pe care îl oferă atunci când produsul promoțional este privit de aproape și atins.

Personalizarea prin broderie poate fi realizabilă urmând două etape simple:
1.    Program de broderie, cu ajutorul căruia se poate realiza o broderie identică, pe un suport asemănător.
2.    Execuția de broderie, care se lansează imediat după avizarea simulării.

Avantajele acestei metode de personalizare sunt: 
-    Poate fi realizată pe orice suport
-    Durabilitate mare
-    Design unic si elegant

 


6.    Gravura laser
Gravura laser este procedura specială de inscripționare a obiectelor din lemn, metal sau plastic realizată cu ajutorul laserului.
Procedura are în vedere  rază laser focalizată pe un material, urmând un model realizat de un program specializat instalat pe un computer și are ca efect vaporizarea unui strat superficial al acelui material.
Avantaje: 
-    Durabilitate și acuratețe
-    Calitate de neegalat
-    Această tehnică nu produce reziduri și nici noxe

   


7.    Tampografie
Tampografia este procedeul de personalizare care permite inscripționarea unei game foarte variate de obiecte cu ajutorul unui tampograf și prin intermediul unui tampon de silicon. Avantajul definitoriu al tampografiei este posibilitatea de imprimare pe suprafețe curbe sau neregulate.
Tampografia este utilă pentru aplicare pe:
-    Obiecte metalize,
-    Obiecte din lemn,
-    Obiecte din ceramică și sticlă,
-    Obiecte din material plastic


   8.    Transfer pix full color
Imagini produse, imagini de publicitate, propriile schițe de design și portofolii întregi de imagine - noua metoda de finisare VIZUALA oferă alegeri aproape nelimitate individuale de design.

Imprimarea digitală de transfer folie cu o rezoluție de până la 1200 dpi garantează că mesajele publicitare vor face o impresie profundă. Puteți beneficia de acest efect deja de la o comandă de 1000 de piese, de asemenea, pentru pixuri CI cu PMS. Experții noștri sunt întotdeauna încântați să vă sfătuim.

   


9.    Print digital pix
Această metodă de personalizare  reprezintă metoda care permite ca pixul ales să devină special printr-un procedeu foarte simplu.
Impresioneză-ți clienții rapid, în mod direct și cu o notă personală. Logo-uri, frumos colorate scheme de culori și gradațiilor, chiar și în serii mici de producție. Practic nici o altă tehnică de imprimare nu oferă acest nivel de flexibilitate.
Avantajele acestei metode sunt:
-    Varietatea de culori care se poate imprima pe pix
-    Durabilitate
-    Design unic și modern
-    Vizbilitatea mare
10.    Doming
Această tehnică reprezintă procesu în care rășina este distribuită pe o suprafață cum ar fi etichetă, plăcuță sau ecuson, care deja a fost personalizată. Așa se crează efectul 3D.
Această metodă poate fi utilizată cu ușurință pentru personalizarea produselor promoționale cât și pentru obiecte de mari dimensiuni. Iar ca și material, poate fi utilizată pe o gamă variată de materiale precum: policarbonat, vinil, metale, etc.

Printre avantajele acestei metode de personaliazare se numără:
-    Durabilitate
-    Rezistență la zgâriere și produse chimicale
-    Design unic și modern


 

11.    Print Direct
Aceasta este o metodă de personalizare utilizată în mod special pe produse de ceramică.

Avantajele acestei metode sunt:
-    Costuri de personalizare scăzute
-    Perfect pentru motive în culori solide
-    Imprimare de până la șase culori

 12.     Art Print Direct
Art Print Direct reprezinta metoda de personalizare prin care o cană este personalizată full. Proceduta constă în pregătirea modelului de hârtie care va fi imprimanta pe cană, acoperirea cănii cu hârtie și procesul de coacere.
Avantajele acestei metode sunt:
-    imprimare de calitate a fotografiei
-    costuri reduse de prototip
-    culori tipatoare de imprimare
-    Soluție perfectă pentru edițiile joase
 13.     Magic Mug- Personalizare cană
Această metodă constă în pregătirea modelului care va fi imprimat pe cană, așezarea lui pe produs, procesul de coacere, opțional se adaugă logo urmând procesul de întărire chimic.
Avantajele acestei metode sunt:
-    Imprimare de calitate fotografiei
-    Efectul magic al Advertisment
-    Costuri reduse de prototip
-    Culori tipatoare de imprimare
-    Soluție perfectă pentru edițiile joase
 
14.    Timbru sec și folio
Această metodă de personalizare permite imprimarea mateialelor precum pielea și imitația de piele. Siglele realizate capătă astfel un aspect reliefat. Astfel putem personaliza agende, mape, portofele, etc.
Avantajele acestei metode sunt:
-    Durabilitate
-    Aspect unic și elegant
-    Rapiditate