Valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie mai mare de 250 EUR fara TVA

Partenerii nostri


Partenerii nostri

Valoarea noastra, ca agentie, sta in echipa Today Advertising si, la fel de important, in clientii si colaboratorii nostri.

Suntem furnizori de servicii si suntem platiti pentru munca noastra, insa relatia cu clientii nu se limiteaza la a fi doar clienti ci suntem parteneri si inevitabil, ajungem prieteni. In domeniul creativ, daca nu exista aceasta legatura de incredere care incalzeste relatiile interumane, atunci nu exista nici rezultate spectaculoase.

Rezultatele obtinute pentru clientii nostri sunt cel mai bun contract de parteneriat ce se intinde, de cele mai multe ori, pe termen foarte lung. Suntem mereu alaturi de clientii nostri, suntem pregatiti sa ajutam oricand e nevoie si avem solutii pentru orice problema.

Partenerii nostri sunt beneficiarii ideilor noastre si pentru asta, cateodata evident, alteori in secret, ii iubim profesional pe fiecare in parte. Ei sunt cei carora le oferim ideile, truda si pasiunea noastra. Ei sunt cei care transpun conceptele in realitate. Ideile noastre prind contur si au un scop datorita lor.