Valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie mai mare de 250 EUR fara TVA

Organizare evenimente

Orice companie care stie sa isi sarbatoreasca succesele, sa onoreze prin petreceri aniversarile, sa se bucure de viata de corporatie, este o companie de admirat. Ca organizatori, aceste momente ne fac sa ne simtim cu adevarat aproape de clientii nostri.

Organizarea de evenimente este una dintre cele mai intime actiuni de marketing in care suntem implicati. In buna masura clientii nostri, atunci cand ne angajeaza sa punem in cadru festiv momentele importante din viata lor, ne dau cheile Universului lor. Putem astfel sa cutreieram, cu rost, prin toate cotloanele companiei pentru ca, fara indoiala, succesul in `eventing` sta in detalii - de aflat, de avut in vedere si de controlat.

Ne bucura, in aceste contexte, orice element ce ne alimenteaza creativitatea si orice situatie ce ne permite sa dam frau liber insipiratiei. Favoritele noastre sunt acele evenimente unde putem controla totul doar de dragul integrarii totale a evenimentului sub umbrela unei tematici bine alese care sa potenteze valoarea si mesajul dorit.

Suntem experti in pregatit scenarii de criza, in a avea solutii alternative si ne mandrim cu obsesia noastra de a avea, atat cat se poate, rezerva la rezerva.

Pe langa onorariile de organizare ne place sa ne luam `plata` la finalul unui eveniment, in momentele cand lumea pleaca, sub forma zambetelor celor care au participat nu la un simplu eveniment, ci la o amintire frumoasa din viata lor.
    
Vanatoarea  de detalii
DETALIile legate de publicul care va participa LA EVENIMENT
DETALIile CE TREBUIE  INTEGRATE IN TOATE ASPECTELE EVENIMENTULUI
DETALIile CE TREBUIE PREGATITE PREVENTIV `in CAZ CA`
DETALIile CE TREBUIE ACTIVATE PROMPT PENTRU A COMPENSA NEPRAVAZUTELE
DETALIile CE SE VOR GASI IN AMINTIRILE MINUNATE DIN SUFLETUL CELOR CARE AU PARTICIPAT LA EVENIMENT