Valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie mai mare de 250 EUR fara TVA

Organizare evenimente

COMPANIA TA STIE SA ISI SARBATOREASCA SUCCESELE, SA LE ONOREZE PRIN PETRECERI ANIVERSARE? FELICITARI! COMPANIA TA ESTE DEMNA DE TOATA ADMIRATIA. CA ORGANIZATORI, CREDEM IN PUTEREA PE CARE EVENIMENTELE DIN CADRUL COMPANIILOR LE AU ASUPRA ANGAJATILOR, COLABORATORILOR SI PARTENERILOR.

Organizarea evenimentelor este una dintre cele mai intime actiuni de marketing in care suntem implicati. In buna masura clientii nostri, atunci cand ne angajeaza sa punem in cadru festiv momentele importante din viata lor, ne dau cheile Universului lor. Putem astfel sa cutreieram, cu rost, prin toate cotloanele companiei pentru ca, fara indoiala, succesul in `eventing` sta in detalii - de aflat, de avut in vedere si de controlat.

Ne bucura, in aceste contexte, orice element ce ne alimenteaza creativitatea si orice situatie ce ne permite sa dam frau liber insipiratiei. Favoritele noastre sunt evenimentele unde putem integra totul sub umbrela unei tematici bine alese, care sa creasca valoarea mesajului transmis.

Suntem experti in pregatit scenarii de criza. Avem solutii alternative si ne mandrim cu obsesia noastra sa avem, atat cat se poate, rezerva la rezerva. Ne place sa ne luam 'plata' la finalul unui eveniment: atunci, sub in zambetele celor care au participat, 'citim' ca ne-am facut cu adevarat treaba.


-->