Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Site dedicat persoanelor juridice.
Ai nevoie să oferi participanților un obiect mic care să le rămână drept amintire de la evenimentul pe care îl organizezi? Sau poate că seminarul tău nu poate decurge ca uns fără ca vorbitorii să aibă numele la vedere.

Ajută-i pe participanții la conferința ta să își reamintească de tine și adaugă în pachetul promoțional o insignă personalizată. Pinurile metalice sunt o opțiune inedită, pe care o poți obține la un click distanță. Alege dintre modelele de insigne pin sau insigne personalizate cu magnet din magazinul nostru online și noi îți imprimăm numele brandului tău ori un mesaj personalizat. Ecusonul personalizat online completează perfect conferința de presă pe care o vei susține sau chiar biroul tău. Adaugă și o husă specială pentru ecusoanele personalizate online și nu uita să folosești șnurul cu carabină metalică și închidere cu arici sau cataramă detașabilă cu sistem de siguranță pentru a te asigura că nu le pierzi.

Evenimentul organizat de tine va fi un succes dacă optezi pentru insigne la comandă și ecusoane personalizate la prețuri ieftine.
Arata filtre
AfiseazaAscunde filtre
1 2 3 4 5 32 din 144 total produse
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda