Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Site dedicat persoanelor juridice.
Îți dorești să păstrezi la îndemână amintirile sau informațiile de lucru? Ai nevoie să incluzi în promovarea afacerii sau evenimentului susținut de tine un cadou util care să le reamintească partenerilor sau participanților de brandul tău?

Optează pentru un USB personalizat, în care să incluzi materiale din cadrul conferinței sau poate informații de promovare a business-ului tău. Îți organizezi propria nuntă și nu știi ce mărturii să alegi pentru a oferi un dar special invitaților tăi? Alege stick-urile personalizate de nuntă, în care poți adăuga câteva imagini din cadrul petrecerii. Ai la îndemână o serie de modele, de la stick personalizat USB 3.0 la stick USB card în variante moderne cu prindere tip breloc sau încorporate într-un notebook.

Indiferent de alegerea ta, noi te ajutăm să ai memorii USB personalizate cu prețuri variate în funcție de preferințele și nevoile tale.
Arata filtre
AfiseazaAscunde filtre
1 2 3 4 5 32 din 265 total produse
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda