Valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie mai mare de 250 EUR fara TVA

Instrumente-promotionale

PROMOTIONALELE NE SUNT FOARTE DRAGI. NE FASCINEAZA CAT DE MULT AJUTA ATUNCI CAND COMPLETAM SOLUTIILE PE CARE SA LE FURNIZAM CLIENTILOR NOSTRI. SI STIM, DIN CELE PESTE 1000 DE CAMPANII CREATE, CA NU TOTUL SE REDUCE LA PIXURI PERSONALIZATE.

Promotionalele sunt unul dintre putinele instrumente pe care compania ta poate sa le foloseasca ca sa comunice direct mesajul catre consumatorul final.

Mai mult, promotionalele sunt singurele care raman pentru foarte mult timp in Universul personal al celui care le-a primit. Importanta este insa ca ele sa fie bine alese.

Ca si experti in campanii cu promotionale, investim mereu ca sa fim la curent cu tot ce se intampla in domeniu. In industria de promotionale noutatea este extrem de apreciata si, ca agentie, consumam multe resurse, financiare, umane si de timp, sa fim acolo unde trebuie si cand trebuie.

Participam la majoritatea expozitiilor din strainatate, avem relatii puternice cu toti marii furnizori de promotionale si mai ales, iti putem oferi solutii pentru ORICE BUGET si TERMEN LIMITA.

Astfel reusim sa iti oferim mereu cele mai noi si mai inovatare campanii cu promotionale.


-->