Valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie mai mare de 250 EUR fara TVA

Instrumente-promotionale


Instrumente Promotionale

Repetam, ne sunt foarte dragi promotionalele. Ne-a fascinat mereu cat de mult ne pot ajuta in a completa solutiile pe care le furnizam clientilor nostri. Zambim mereu atunci cand lumea crede ca totul se reduce la `pixuri personalizate`.

Pentru noi, un designer grafic bun este cel care stie sa `citeasca` clientul si sa implementeze la nivel vizual exact ceea ce defineste compania. 

Foarte multi oameni de marketing uita, plictisiti fiind poate de lucrul cu promotionalele banale, ca aceste instrumente sunt unele dintre putinele pe care compania le poate folosi pentru a comunica brandul propriu DIRECT consumatorului final.

Mai mult, promotionalele sunt singurele care pot sa invinga bariera perisabilitatii mesajului de comunicare si sunt acele lucruri care raman, daca sunt bine alese, foarte mult timp in Universul personal al celui care le-a primit.

Daca vrei sa fii expert in promotionale e nevoie de investitii uriase pentru a reusi sa fii la curent cu tot ce se intampla in domeniu. In industria de promotionale noutatea este extrem de apreciata si, ca agentie, consumam foarte multe resurse, financiare, umane si de timp, pentru a fi acolo unde trebuie si cand trebuie sa oferim mereu produse uimitoare clientilor nostri. Asta inseamna ca participam la majoritatea expozitiilor din strainatate, ca avem relatii puternice cu toti marii furnizori de promotionale si mai ales, ca putem oferi solutii pentru ORICE BUGET si TERMEN LIMITA.

Nu ne crezi? Incearca-ne!

Secretele expertilor in promotionale:

PARTICIPA LA CAT MAI MULTE CONFERINTE
SI EXPOZITII INTERNATIONALE

AU SOLUTII PENTRU ORICE TIP DE BUGET

STIU SA GASEASCA INSTRUMENTELE CELE
MAI POTRIVITE PENTRU SCOPUL ACTIUNII
CLIENTULUI

AU ACCES DIRECT LA CEI MAI BUNI FURNIZORI
INTERNATIONALI

RESPECTA INTOTDEAUNA
TERMENELE DE LIVRARE