Valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie mai mare de 250 EUR fara TVA

Instrumente promotionale

Repetam, ne sunt foarte dragi promotionalele. Ne-a fascinat mereu cat de mult ne pot ajuta in a completa solutiile pe care le furnizam clientilor nostri. Zambim mereu atunci cand lumea crede ca totul se reduce la `pixuri personalizate`.

Foarte multi oameni de marketing uita, plictisiti fiind poate de lucrul cu promotionalele banale, ca aceste instrumente sunt unele dintre putinele instrumente pe care compania le poate folosi pentru a comunica brandul propriu DIRECT consumatorului final.

Mai mult, promotionalele sunt singurele care pot sa invinga bariera perisabilitatii mesajului de comunicare si sunt acele lucruri care raman, daca sunt bine alese, foarte mult timp in Universul personal al celui care le-a primit.

Pentru a putea fi expert in promotionale e nevoie de investitii uriase pentru a reusi sa fii la curent cu tot ce se intampla in domeniu. In industria de promotionale noutatea este extrem de apreciata si, ca agentie, consumam foarte multe resurse, financiare, umane si de timp, pentru a fi acolo unde trebuie si cand trebuie pentru a oferi mereu `ultimul racnet` clientilor nostri. Asta inseamna ca participam la majoritatea expozitiilor din strainatate, ca avem relatii puternice cu toti marii furnizori de promotionale si mai ales, ca putem oferi solutii pentru ORICE BUGET si TERMEN LIMITA.

Nu ne crezi? Incearca-ne!
    
Secretele  expertilor in promotionale:
PARTICIPA LA CAT MAI MULTE CONFERINTE SI EXPOZITII INTERNATIONALE
AU SOLUTII PENTRU ORICE TIP DE BUGET
STIU SA GASEASCA INSTRUMENTELE CELE MAI POTRIVITE PENTRU SCOPUL ACTIUNII CLIENTULUI
AU ACCES DIRECT LA CEI MAI BUNI FURNIZORI INTERNATIONALI
RESPECTA INTOTDEAUNA TERMENELE DE LIVRARE