Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Site dedicat persoanelor juridice.
Știi pixurile acelea pe care le folosești o singură dată, după care le poți arunca, pentru că nu mai funcționează atunci când ai cea mai mare nevoie?

Acum e momentul să uiți de ele, pentru că la noi vei găsi pixuri de plastic și stilouri de metal calitate, care nu sunt neapărat cele mai ieftine, însă își vor dovedi utilitatea pentru mult timp. Fie că vrei să oferi pixuri cadou colaboratorilor sau să le personalizezi cu numele tău sau al brandului companiei în care lucrezi, noi îți punem la dispoziție orice variantă. Tu îți alegi modelul - pixuri metalice sau din orice material îți dorești, dar și calitatea și culoarea iar noi ți le inscripționăm, astfel încât să fie pe placul tău. Indiferent pentru ce alegi să le ai, pixul este instrumentul care își dovedește mereu utilitatea în situații din viața de zi cu zi și totodată, instrumentul prin care rămâi memorabil ca brand în ochii celorlalți și nu ar trebui să lipsească din geanta sau portofelul nimănui, așa că vor fi primite de oricine, cu plăcere.
Arata filtre
AfiseazaAscunde filtre
1 2 3 4 5 32 din 3457 total produse
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda