Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Site dedicat persoanelor juridice.
Solutii Design

DEPARTAMENTUL DE DESIGN GRAFIC ESTE UNUL DINTRE ASII CARE TRANSFORMA SOARTA UNUI PROIECT. PENTRU NOI, DESIGNERII SUNT VEDETELE RASFATATE. VEI VEDEA DE CE!

Un designer grafic bun este cel care stie sa `citeasca` clientul si sa implementeze la nivel vizual exact ceea ce defineste compania.

De aceea, incurajam si ne simtim obligati sa respectam directia vizuala impusa de tot ceea ce a facut pana in acel moment clientul nostru - materiale anterioare, manualul de brand sau manualul de identitate vizuala.

Bugetul clientului este esential, pentru ca in functie de el stim sa controlam, inca din departamentul de design, cel putin partea tipografica. Oare isi permite clientul sa imprime 7 culori sau ne incadram in standardul impus de spectrul CMYK cu noile cerinte?

Ca si regula interna, incercam mereu, in limitele sus mentionate, sa aducem imbunatatiri sau sa prezentam variante corecte de abordare.

Esti gata sa lucrezi cu noi sau ai nevoie de mai multe informatii? Intra in legatura cu unul dintre consultantii nostri care iti va oferi solutia personalizata pentru tine. Completeaza formularul nostru de contact AICI.
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda