Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Promotionale WOW Promotionale de iarna Pachete gourmet de Craciun Textile Agende 2020 Office Promotionale argint / placate cu argint Umbrele Tehnologie & Accesorii Unelte & Seturi Instrumente de scris Vezi mai multe
Site dedicat persoanelor juridice.
Print Digital Pix

Print UV pe produse promotionale

Dispunem de doua imprimante UV de ultima generatie, cu care putem realiza print UV pe toata gama de produse promotionale (giveaways)  concurand serios cu atelierele de tampografie de pe piata. Putem sa personalizam instrumente de scris, stickuri USB, carduri USB, brichete, ceasuri de birou, spinnere, statii meteo, truse, etuiuri si multe alte obiecte fara sa folosim produse chimice sau vopseluri toxice.

Putem personaliza astfel cadouri promotionale din plastic, metal, piele, carton, hartie, piele ecologica, piele naturala etc.

Aceasta este o maniera rapida prin care poti personaliza chiar si serii mici de pixuri si alte produse promotionale, in culori intense, ce rezista in timp.

Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda