Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Site dedicat persoanelor juridice.
Misiune, Viziune, Valori

MISIUNEA NOASTRA

Today Advertising si-a propus sa salveze lumea de cadourile promotionale inutile si sa ajute oamenii sa redescopere magia pe care un dar ales atent o provoaca. Prin el, se creeaza punti si relatii puternice intre companii si colaboratorii acestora. Cu fiecare campanie pe care o implementam, ne dorim sa cream o experienta WOW.

VIZIUNEA

Today Advertising isi propune sa inoveze lumea promotionalelor, sa aduca un mod nou prin care sunt vandute produsele si tipuri uimitoare, inovatoare de campanii de marketing. Ca sa ne atingem obiectivele, vom genera idei wow si vom construi campanii care sa schimbe perceptia asupra produselor promotionale. Aceste idei vor aduce clienti si profit, recunoasterea pietei si parteneri de afaceri mai fideli.

VALORILE

Descoperim moduri noi prin care facem campanii clasice, le reinventam si ne reinventam cu fiecare client. Ne cream propria cale intr-o piata aglomerata. Suntem onesti cu partenerii nostri si suntem onesti cu noi. Suntem oameni, nu roboti. Pretuim comunicarea deschisa, onesta, intelegem ca fiecare dintre noi este diferit si decodam mesajele cu cele mai bune intentii, mereu cu scopul sa ajungem la un acord.

Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda