Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Promotionale WOW Promotionale de iarna Textile Office Tehnologie & Accesorii Promotionale argint / placate cu argint Genti & Calatorie Umbrele Instrumente de scris Accesorii bauturi Copii & Jocuri Vezi mai multe
Site pentru persoane juridice. Comanda minima 250 €
Categorii:
Promotionale WOW Promotionale de iarna Textile Office Tehnologie & Accesorii Promotionale argint / placate cu argint Genti & Calatorie Umbrele Instrumente de scris Accesorii bauturi Vezi mai multe
Implementare Logistica

LOGISTICA ESTE O RESPONSABILITATE IN PLUS, PE CARE NU MULTI SI-O ASUMA. AM ACCEPTAT DIN PRIMUL MOMENT ACEASTA PROVOCARE SI STIM CA PUTEM LIVRA REZULTATELE PE CARE LE ASTEPTI.

In principiu, partea de logistica inseamna gestionarea resurselor dintr-un punct catre o destinatie pentru ca totul sa fie in buna ordine - pentru ca lucrurile sa se intample.

Situatiile in care trebuie sa punem, pe bune, umarul la treaba, sunt dese si mai tot timpul, complicate. 'Ne murdarim' cu placere de praful drumurilor care rezolva rapid problemele ce apar.

Esti gata sa lucrezi cu noi sau ai nevoie de mai multe informatii? Intra in legatura cu unul dintre consultantii nostri care iti va oferi solutia personalizata pentru tine. Completeaza formularul nostru de contact AICI.
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda