Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Site dedicat persoanelor juridice.
Idei de promovare

MEREU EXISTA CATEVA INGREDIENTE CARE STAU LA BAZA ORICARUI PROIECT DE SUCCES. PE LANGA BUGET SI BRIEF GENERAL, IUBIM IDEEA CARE IMBRACA CONCEPTUL.

Pe primul loc, atunci cand incepem un proiect nou, fie el de marketing integrat sau actiune promotionala, punem mereu timpul petrecut in compania singurei entitati care poate sa ne spuna incotro se ne indreptam creativitatea: clientul.

Sedintele de briefing, detaliile legate de contexte, reperele de buget, de resursa umana interna disponibila, dorintele si mai ales, indicatorii de succes ne ajuta sa creem cea mai solida baza posibila.

Pe aceasta baza, mai intai intern, vom imagina nenumarate variante, vom testa extremele si vom alege propunerile cele mai potrivite pentru client, pentru compania care va beneficia de ideea noastra.

Unul dintre criteriile importante cand alegem propunerile pentru clientul nostru, reprezinta indicatorii de performanta. Care idei pot obtine cele mai bune rezultate in conditiile date de buget si de context?

Aici intervin in primul rand experienta noastra, dobandita de-a lungul anilor, si rezultatele obtinute.

Esti gata sa lucrezi cu noi sau ai nevoie de mai multe informatii? Intra in legatura cu unul dintre consultantii nostri care iti va oferi solutia personalizata pentru tine. Completeaza formularul nostru de contact AICI.
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda