Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Site dedicat persoanelor juridice.
Despre noi


OAMENII IAU DECIZII IN FUNCTIE DE EMOTIILE PE CARE LE SIMT.

Oricat de mult ne-ar placea sa credem ca suntem fiinte rationale, adevarul este ca ne bazam deciziile pe al saselea simt si le justificam abia apoi cu ajutorul ratiunii.

Cadourile promotionale, alese cu fler si imbogatite cu mesaje puternice, starnesc un cutremur de reactii. Bucurie, emotie, incantare sunt cateva dintre aceste reactii, pe care am observat ca le are oricine a oferit sau a primit vreodata un dar.

Cand daruiesti un cadou promotional se intampla unul dintre urmatoarele lucruri sau poate chiar toate odata:

Clientii tai sunt fericiti pentru ca au primit un produs cu adevarat util si fascinant, care raspunde unei nevoi pe care o aveau. Vor folosi cadoul tau si vor cumpara cu fidelitate de la tine.

** Partenerii tai de afaceri se simt apreciati si gasesc placerea in munca pe care o desfasurati impreuna. Vor incheia cu incredere noi parteneriate cu tine si te vor recomanda si altora. 

*** Angajatii firmei tale sunt mandri sa faca parte dintr-o companie care investeste in imaginea sa si este preocupata de siguranta si fericirea lor. Vor deveni suporteri ai organizatiei tale si vei intari spiritul de echipa. 

Lista ar putea continua. Insa ce vrem sa spunem este asta:


Cand daruiesti savarsesti unul dintre cele mai incarcate gesturi. Un gest ce comunica direct si are propriul limbaj.


De peste zece ani, vorbim limba cadourilor promotionale. Am ajuns sa o cunoastem atat de bine, incat i-am corectat greselile. 

Am adus in Romania produse inovatoare, obiecte utile, care rezolva nevoi adevarate si urgente. Am transformat intregul proces de selectie a unui cadou personalizat intr-o experienta pe care iti va face placere sa o repeti iar si iar. 

De peste zece ani, iti daruim ideile, dedicarea, cunostintele si garantiile noastre.  Si odata cu asta, se intampla un lucru cu adevarat magic. 


Construim campanii de marketing cu efect WOW si iti redam bucuria sa daruiesti.Today Advertising

We bring the WOW to your business!Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda