Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Agende 2022 Calendare 2022 Work from home Promotionale WOW Promotionale medicale Promotionale ECO Sport & Timp Liber Textile Umbrele HoReCa Casa & Gradina Vezi mai multe
Site dedicat persoanelor juridice.
De ce noi?

Daca voiam sa facem ocolul pamantului pe jos, ne-am fi rotit in jurul planetei de 3 ori, pana acum.

Dar nu asta ne-am dorit, desi ca sa gasim ideile si cadourile promotionale WOW pentru cei peste 1000 de clienti care ne-au calcat pragul pana acum, a fost nevoie sa batem tara in lung si-n lat.

Asa am parcurs si cei  300 de mii de kilometri. Adica exact cat ai face ocolul Pamantului pe jos, de 3 ori. I-am parcurs cu entuziasm, in timp ce am purtat responsabiliatea celor 10 mii de proiecte incheiate in 20 de domenii de activitate diferite.

Intr-un deceniu de activitate, am personalizat  10 milioane de produse si am consumat 6 mii de kilograme de cerneală. Am petrecut 15 mii de ore, creand campanii ce au ajuns la milioane de oameni.  

Ideile noastre au facut ca 500 de branduri sa se bucure de aprecierea si loialitatea clientilor si a partenerilor de afaceri.

Pana acum, am fi avut nevoie de cel puțin 1000 de porumbei voiajori, ca sa trimitem cele 10 milioane de mesaje directionate catre colaboratorii nostri. N-am avut porumbei, dar am avut stocuri de 5 milioane de produse epuizate, și-am preferat sa vorbim cu oamenii Today pe canalele noastre sociale, unde ne-am strâns mai mult de 40 de mii de iubitori de promoționale.

Cu o parte dintre ei ne-am vazut fata in fata, la unul dintre cele 60 de targuri de nisa la care am fost prezenti ori într-unul dintre cele 3 birouri pe care Today Advertising le-a deschis in tara.

Am fost si continuam sa fim in pas cu tehnologia. Folosim cele mai moderne echipamente si tehnologii. Inovam, inventam solutii cand solutiile par sa fi disparut de pe fata Pamantului  si odata cu asta, ne reinventam. 

De ce noi? De ce nu, Today Advertising?


Vrei consultanta gratuita? Contacteaza-ne!

Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda