Valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie mai mare de 250 EUR fara TVA

De ce noi?

Motivele usureaza deciziile.

Sinceritatea

Oricat de rau ar arata lucrurile, iti vom spune asta. Nu ne vom opri aici insa. Vom incerca, de fiecare data, sa iti oferim si solutiile de rigoare.

Experienta

Nu suntem genul de viteji care nu au fost niciodata in lupta. Nu suntem eroi de carton. Avem `cicatricile` experientei, adanc brazdate pe fata noastra profesionista.

Polivalenta

Nu stim sa facem de toate, dar stim sa facem suficiente lucruri care sa poata sa duca la bun sfarsit proiectul tau. Tot ce facem este cu scopul de a obtine rezultate scontate! Altfel, nu are rost!

Iubire de meserie

Ne-am gasit vocatia, stim de ce facem ceea ce facem. Ne iubim meseria iar asta ne da energia nelimitata de care avem nevoie sa... facem performanta.

Parteneri valorosi

Cei care cred ca nu au nevoie de parteneri s-ar putea sa nu beneficieze de un mare ajutor. Ajutorul oamenilor mai buni ca tine, folosit pentru clientul final, e nepretuit. Stim asta!

Gresim

... suficient de mult incat sa apreciem invataturile primite de la Viata. Fara greseli, fara o palma data, din cand in cand, peste fata laudaroseniei, am fi mai lenti in propria noastra evolutie.