Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Site dedicat persoanelor juridice.
Ai angajati fumători pe care îți dorești să îi surprinzi cu un cadou personalizat? Partenerii tăi de afaceri sunt pasionați de astfel de accesorii și ar aprecia un dar special?

Brichetele personalizate sunt o opțiune atât pentru evenimentele corporate cât și pentru cadouri individuale. Ai la alegere o mulțime de variante de brichete metalice pe care să le transformi în daruri inspirate și cu personalitate. Optează pentru brichete gravate dacă le oferi unuia dintre partenerii de business pentru că sunt mult mai elegante și speciale. Brichetele personalizate cu poză sau nume sunt o variantă de promovare a afacerii în cadrul unui eveniment. Transformă bricheta inscripționată cu text într-un cadou pentru cineva drag ție sau un amic care apreciază mesajele haioase. Indiferent de alegere cu siguranță vei găsi brichete personalizate la un preț potrivit bugetului tău în magazinul nostru online.
Arata filtre
AfiseazaAscunde filtre
1 2 3 4 32 din 126 total produse
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda