Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Work from home Promotionale WOW Promotionale medicale Cadouri de Paste Promotionale ECO Textile Umbrele Office Promotionale de vara Sport & Timp Liber Casa & Gradina Vezi mai multe
Site dedicat persoanelor juridice.
Categorii:
Work from home Promotionale WOW Promotionale medicale Cadouri de Paste Promotionale ECO Textile Umbrele Office Promotionale de vara Sport & Timp Liber Vezi mai multe
Povestea unui trofeu creat de la zero in atelierul Today Advertising pentru un producator de ciment
11/06/2019 Noutati

"Povestea a inceput cu o cerere pentru trofee custom made."

Asa incepe mailul colegei noastre Poliana Popa, agentul de vanzari care a inregistrat comanda unui important producator mondial de ciment. Poliana s-a ocupat, alaturi de Nadia Visan, Directorul de Dezvoltare al agentiei Today Advertising, de proiectarea, comunicarea ofertei si ulterior fabricarea de la zero a trofeelor custom made.

Insa pana la fabricare, ar trebui sa detaliem cine este clientul, un important producator de ciment, aflat in top 3 Cei mai mari jucatori din industria materialelor de construcÈ›ii din lume

O cautare atenta ne ofera contextul necesar ca sa recream cadrul de lucru si sa intelegem de ce in final am propus un trofeu industrial, compus din doua elemente distincte: mistrie si ciment. 

Si iata ca aveam cererea pentru un trofeu custom made...

"A venit cererea, aveam vreo 4 zile in total ca sa pregatim totul. In doua zile am trimis mostra, creata de la zero. Nadia a lucrat in atelier alaturi de colegii din productie si in doi timpi si trei miscari am avut doua propuneri fix pe domeniul clientului. Am folosit ciment, mistrie si un pic de nebunie, dar rezultatul a fost ce trebuie" - Poliana Popa

In prima faza am creat suportul care avea sa fie de fapt baza imprimata pentru trofeu. Asa cum am spus, am ales sa lucram cu "materialele" pe care clientul nostru este cunoscut, in cazul de fata o caramida turnata din ciment.


In faza a doua, am imprimat mesajul clientului nostru pe caramida. Am avut de imprimat 3 cuvinte: MultiAplicat, MultiPreferat. Si numele produsului. Trofeul celebra prezenta in piata locala a primului liant pentru mortare, un produs foarte indragit de mesteri pentru consumul redus si aderenta foarte buna. Mesajul a subliniat aceste 2 caracteristici (usor de aplicat si preferat de constructori) printr-un joc de cuvinte: MultiAplicat/MultiPreferat.


Dupa imprimarea caramizii noastre, am inceput sa lucram la a doua piesa a trofeului: mistria. Si acest element a fost gravat pentru a primi un mesaj special, care marca aniversarea produsului clientului nostru in Romania. Timp de 20 de ani acest produs a facut viata usoara mesterilor, iar noi garantam ca mesajul gravat in lemn va rezista 20 de ani de acum incolo si inca pe atat. Asta datorita garantiei unice pe care o acordam la orice tip de gravura. 


Dupa ce am incheiat si aceasta etapa de imprimare, am trecut la asamblarea trofeului. In final, am inaintat doua propuneri catre clientul nostru iar acesta a ales varianta preferata.

"Trofeului i-a fost atasat si un suport de pixuri, ca sa fie si util pe birou, nu doar frumos de admirat. Iar de ambalat, a fost ambalat in cutie, pe dimensiunea trofeului, pentru un plus de eleganta la livrare.", Poliana Popa.

 

Ai si tu o provocare pentru echipa Today Advertising sau vrei sa creezi propriul trofeu pe care sa il folosesti ca sa iti rasplatesti angajatii ori partenerii? Scrie-ne pe office@todayadvertising.ro si vom primi provocarea ta cu placere!

Ai un subiect despre care vrei sa scriem pe blog? Trimite-ne propunerea ta. Apasa AICI.
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda