Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Work from home Promotionale WOW Promotionale medicale Cadouri de Paste Promotionale ECO Textile Umbrele Office Promotionale de vara Sport & Timp Liber Casa & Gradina Vezi mai multe
Site dedicat persoanelor juridice.
Categorii:
Work from home Promotionale WOW Promotionale medicale Cadouri de Paste Promotionale ECO Textile Umbrele Office Promotionale de vara Sport & Timp Liber Vezi mai multe
2019 - Anul in care am cautat un #SuperErouToday alaturi de care sa #SalvamLumeadeCadourileNaspa
30/12/2019 Noutati supereroutoday, cadouridelafirma, salvamlumeadecadourilenaspa, campaniatodayadvertising, promovaretodayadvertising, mirceabravo

"Anul trecut am primit o agenda fara coperta, ne-a spus sa folosim coperta de acuma 2 ani, nu glumesc."

Asa suna doar unul dintre cele peste 10 mii de comentarii care vorbesc despre cadourile naspa primite la final de an de la "sefi", parteneri de afaceri sau lideri de echipe. 

Am lansat invitatia sa vorbim deschis despre cadourile corporate (cele pe care firmele le ofera angajatilor sau partenerilor) in toamna lui 2019.

De ce atunci?

Pentru ca siteul todayadvertising.ro, noua varianta care cuprinde peste 250 de mii de produse promotionale si implicit tot atatea idei pentru cadouri corporate, era in final gata.

Iar asta insemna ca puteam oferi o sursa de inspiratie si o alternativa simplu de folosit, pentru cadouri promotionale wow, cu zero compromisuri.

Era momentul pentru noi sa pornim razboiul contra darurilor plictisitoare, acele cadouri naspa, reciclate an de an sau mai rau, cumparate doar pentru ca "asa trebuie" (desi in final ajung direct in cosul de gunoi).

Primul aliat in lupta contra cadourilor plictisitoare, ne-a fost Mircea Bravo. El ne-a ajutat sa transmitem mesajul nostru sub o forma care sa devina virala.Cata nevoie era sa vorbim despre subiectul acesta si cat de tare "ardea" problema asta pentru angajatii din companiile mari si mici?

Ne arata chiar rezultatele videoului realizat impreuna cu Mircea Bravo: filmul a inregistrat peste 4 milioane de vizualizari pe social media si 14 mii de reactii pe Youtube.

Mai bine de 900 de persoane au comentat, impartasind experientele lor despre cadourile primite in decursul anilor. Multi dintre cei care au comentat au reclamat cadourile reciclate sau darurile inutile, pe care nu au unde sa le foloseasca sau care chiar le-ar pune in pericol sanatatea (includem aici cozonaci expirati sau bomboane cu termenul depasit).

La fel de multi s-au plans ca nu au primit nimic de la companiile la care lucreaza sau daca au primit, li s-a cerut apoi bani pentru plata impozitului :(.