Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Work from home Promotionale WOW Promotionale medicale Cadouri de Paste Promotionale ECO Textile Umbrele Office Promotionale de vara Sport & Timp Liber Casa & Gradina Vezi mai multe
Site dedicat persoanelor juridice.
Categorii:
Work from home Promotionale WOW Promotionale medicale Cadouri de Paste Promotionale ECO Textile Umbrele Office Promotionale de vara Sport & Timp Liber Vezi mai multe
Magia iernii începe Today!
10/12/2020 Noutati cadou emotie sarbatori fericit iarna magie angajati parteneri MosCraciun tolba Today

Fila din calendar indică luna decembrie, acea perioadă din an când iarna face primii pași pe meleagurile noastre, când primii fulgi se cern timizi peste obrajii noștri îmbujorați de aerul rece. Este acea lună din an când începe feeria iernii, cu numărătoarea inversă până când Moșul îndrăgit de copiii mari și mici deopotrivă poposește în casele noastre și ne umple sufletul de bucurie, lumină și încredere.

Decembrie este acea parte din an când în marea de frig putem regăsi vara din noi.

Nimic nu se compară cu căldura sufletească ce inundă întreaga ființă în această lună magică. Retrăiește emoția și nostalgia timpurilor de odinioară, împodobind bradul. Ai văzut cum îți sclipesc ochii de nerăbdare la desfacerea cadourilor găsite sub brad în dimineața Crăciunului, când speranța unui nou început, a unui an mai bun se cuibărește în sufletul tuturor, când seninătatea din glasurile colindătorilor dă aripi celor mai înălțătoare sentimente din noi? Aceasta este magia iernii!

Să nu lăsăm farmecul iernii să dispară, redescoperă plăcerea de a oferi un dar!

Cadourile sporesc frumusețea sărbătorilor de iarnă, ele sunt sarea și piperul acestor zile speciale. Chiar dacă nu mai ești copil de multă vreme, recunoaște că emoția surprizei de sub brad te face să retrăiești amintirile frumoase din copilărie. Dacă tu ești fericit în aceste momente, de ce nu ai lua la rândul tău inițiativa să faci pe cineva fericit? E atât de simplu: oferă un cadou din suflet. Fără să aștepți la schimb vreo favoare, un alt cadou. Dăruiește de dragul de a dărui și de a face pe cineva să se simtă apreciat. Noi credem că adevărata valoare a darului nu constă în prețul de pe etichetă, ci în gândurile bune cu care îl pregătești și îl dăruiești. Ca să faci o bucurie angajaților sau partenerilor tăi, Today Advertising complotează cu Moș Crăciun. Mai exact, îl ajutăm să ajungă la ei cu cele mai năstrușnice cadouri promoționale. Originale și pline de farmec, acestea reînvie magia sărbătorilor de iarnă și aduc o mare de zâmbete pe chipurile celor care le primesc.

Poftește și privește, tolba Moșului e plină!

Cu această ocazie, echipa Today Advertising îți dorește să simți din plin toată magia iernii, să te bucuri de pacea sărbătorilor care să-ți aducă în dar toate cele bune pentru un viitor mai luminos și prosper, cu pace și sănătate!

Ai un subiect despre care vrei sa scriem pe blog? Trimite-ne propunerea ta. Apasa AICI.
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda