Facem marketing prietenos. Cu cookie-uri si tot ce ne ajuta sa iti dam oferte personalizate si o experienta WOW pe site.

Afla mai multe accesand Politica de utilizare cookies.

Accept Nu accept
Intra in cont
Nu ai cont?
Creeaza cont
Categorii
Site dedicat persoanelor juridice.
Legenda iepurașului de Paște (spusă de Today Advertising)
29/03/2021 Noutati Paste iepuras cadouri gratar vin natura

Se spune că, într-o pădure fermecată, învelită în straie verzi de primăvară, printre copacii readuși la viață de îmbrățișarea caldă a razelor de soare, trăia un iepuraș tânăr și poznaș. Pe lângă că era cel mai mic dintre frați, fapt pentru care era și cel mai răsfățat, el era cu totul special față de toți iepurașii care trăiau în împrejurimi: avea blănița pufoasă, de un alb imaculat, croită parcă din fulgi de nea, iar ochii albaștri păreau făcuți din topaze șlefuite de un iscusit bijutier.

Timpul trecea, iar iepurașul se făcea tot mai mare și mai jucăuș. Nu de puține ori a fost certat pentru că mergea la lacul din inima codrului sau ieșea să se joace în lanul de grâu, dincolo de sulițele verzi ale pădurii. Nu vedea niciun pericol în lungile sale plimbări. Până într-o zi când, la doi pași de lacul cu apă limpede și rece, întâlnește un vânător.

-Ce minune de iepure în mijlocul pădurii! Cum ai ajuns tu aici?, zise vânătorul

Pentru câteva momente, s-a așternut tăcere. Apoi, vânătorul s-a întors către iepurașul care rămăsese împietrit de frică lângă un trunchi de copac căzut la pământ. Nu știa ce să facă. Să fugă, să rămână pe loc. Cert e că îi răsunau în cap îndemnurile de a nu se îndepărta prea tare.

-Când credeam că nimic nu mă mai poate surprinde, că zilele sunt ca o spirală care nu se mai termină, dar pe care trebuie să o depănăm ca și cum am găsi o comoară la capătul ei. Ești un cadou, o surpriză neașteptată, n-am mai văzut niciodată iepuri albi în pădure. Nu, nu îți voi face rău. Tu trebuie să aduci bucurie oamenilor cărora le ieși în cale, trebuie să îi molipsești pe toți cu emoția unui cadou în toi de primăvară, un cadou al renașterii și al speranței de a o lua de la capăt cu forțe noi. Iepurașule, magia e în urechile tale haioase, e în lăbuțele tale pufoase și în ochii de un albastru care par oglinda în care privește cerul primăvăratic. Pleacă, acum poți să pornești spre lumea largă, spre cei care au nevoie de o scânteie în viața lor monotonă!

 

Și așa a ajuns iepurașul să cucerească lumea de dincolo de pădurea fermecată. Și cum orice legendă are un sâmbure de adevăr, poate că iepurașul nu-ți va ieși în drum, dar poți să găsești chiar tu calea spre cadourile pe care însuși iepurașul le-ar oferi ca să aducă în viața oamenilor acel strop de magie de care cu toții avem nevoie. Oferă-le partenerilor sau angajaților cadouri inedite, croite după viața și necesitățile lor, obiecte care le vor face primăvara mai frumoasă și sărbătorile de Paște mai luminoase:

       ·   Set pentru vin

Garantează o cină festivă reușită, deoarece de pe masa de Paște nu poate lipsi vinul. În cutia elegantă se află un termometru care asigură servirea vinului preferat la temperatura ideală, un tirbușon, dar și piese de șah care vor descreți atmosfera între cei de la masă.

   

    ·  Grătar pliabil

Nu mai mare decât o valiză, îți asigură o ieșire la iarbă verde plină de arome și încântare a papilelor gustative. Pe lângă avantajul de a nu ocupa mult spațiu, tăvița dedicată aprinderii focului va proteja natura de incendii nedorite.

          ·  Coș pentru picnic

Primăvara reușită se cunoaște după ieșirile în natură, după ocaziile în care te poți bucura de forța regeneratoare a naturii. Doar că mulți oameni renunță din cauze pur organizatorice: e nevoie de mâncare, băuturi, veselă, tacâmuri, toate ticsite în sacoșe nepotrivite care, din nefericire, pot rămâne acolo. Scapă de aceste griji cu un coș pentru picnic potrivit!


          ·  Set pentru grătar

O minune de geantă care conține toate ustensilele necesare pregătirii celui mai bun grătar, chiar și la tine acasă, în curte. Te poți bucura de un steak demn de un chef când ai la îndemână accesoriile din oțel inoxidabil, care vor face ca procesul gătirii să pară unul profesionist.

       

· Sacoșă de cumpărături pliabilă

Un aliat de nădejde când tarabele se umplu de verdețuri și legume primăvăratice, când faci cumpărăturile și ai nevoie de mai mult decât te așteptai. Bazează-te pe această sacoșă reutilizabilă cu design vesel și bucură-te de experiența cumpărăturilor pentru masa de Paște.Tu ce ai alege ca să oferi un cadou de neuitat dacă ai fi Iepurașul de Paște?

Lasă-te inspirat chiar aici!

 

 

Ai un subiect despre care vrei sa scriem pe blog? Trimite-ne propunerea ta. Apasa AICI.
Comanda cataloagele noastre
Usureaza-ti munca de cautare cu ajutorul cataloagelor cu promotionale.
Comanda